Ήταν μία γυναίκα και πήγαινε για να εξομολογηθεί κάθε φορά που την πηδούσε ο γκόμενος. Χρόνια αυτή η δουλειά. Την τελευταία φορά της λέει ο παπάς:
- Κόρη μου, εγώ γέρασα. Θα σε εξομολογεί πλέον ο νέος παπάς που ήρθε.
Πάει στον νέο παπά και την ρωτά:
- Τι αμαρτία έκανες κόρη μου;
- Να, άφησα τον Τάκη και με φίλησε.
- Αμαρτία, για να δω τι θα σου δώσω.
Ανοίγει το βιλιαράκι του, ψάχνει "φιλί" και λέει:
- Θα πεις 5 φορές το "Πάτερ ημών" και συγχωρεμένη να είσαι.
- Δεν τελείωσα πάτερ, μετά μου χούφτωσε το στήθος.
- Στήθος, στήθος..., λέει ο παπάς και ψάχνει στο βιβλίο του. Το βρήκα. Θα σου δώσω άλλες 10 φορές θα πεις το "Πάτερ ημών" και συγχωρεμένη να'σαι.
- Και πάλι δεν τελείωσα. Μετά με πή*ηξε.
- Για να δω τι θα σου δώσω και γι' αυτό. Πή*ημα...πή*ημα... Πώ, πω! 40 μέρες νηστεία και να ξανάρθεις.
- Υπάρχει και κάτι τελευταίο. Μετά του έκανα κι ένα τσ****ούκι.
- Τσ***ούκι....τσ***ούκι....δεν υπάρχει. Τίποτα συνώνυμο;
- Για δες π*πα.
- Τίποτα, ούτε αυτό το έχει. Αλλιώς;
- Δες πεοθηλασμός;
- Περίμενε λίγο, λέει στην γκόμενα, και πάει να ρωτήσει τον γέρο παπά:
- Αγιε πατέρα, έχω μια απορία. Τι να της δώσω για ένα τσ****κι;
- Δώσε 20 ευρώ, καλά είναι.
@@@@
Η Μαρία πηγαίνει για εξομολόγηση.......
-Ω Πάτερ μου, ντρέπομαι τόσο πολύ, η αμαρτωλή!
-Τέκνον μου, ενώπιον του Θεού δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεσαι. Ποια είναι η αμαρτία σου;
-Να πάτερ μου, λέει η Μαρία, προχτές το βράδυ μόλις βγήκε ο Τάκης από το ντους, κολάστηκα η αμαρτωλή και γύρισα το βλέμμα μου και τον είδα τελείως γυμνό!
-Κόρη μου, απαντάει ο πάτερ, ο Κύριος θα συγχώρέσει. Βγάζει ο παπάς ένα κομπιουτεράκι τακ, τακ τακ κανει μερικούς υπολογισμούς και της λέει:
-Τέκνον μου πρέπει να κάνεις 3 ημέρες νηστεία για να συγχωρεθεί η αμαρτία σου!!!
Φεύγει η Μαρία ανακουφισμένη και για 3 ημέρες νήστεψε όπως την πρόσταξε ο πάτερ.
10 ημέρες αργότερα βουρκωμένη και κατακόκκινη από ντροπή επιστρέφει για εξομολόγηση.....
-Πάτερ μου, ο διάβολος μπήκε πάλι μέσα μου! Δε ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά....να,εχτές το βράδυ ο Τάκης έκανε το μπάνιο του και μόλις βγήκε τον πλησίασα, του τράβηξα την πετσέτα και του τον χάιδεψα λιγο.
-ΩΩΩ τέκνον μου, αναφωνεί ο πάτερ! Ο Κύριος είναι μεγαλόψυχος και θα σε συγχωρέσει......Βγάζει πάλι ο παπάς το κομπουτεράκι, τακ, τακ, τακ, υπολογίζει και της λέει οτι αυτό το αμάρτημα αντιστοιχεί σε 8 ημέρες νηστεία.
Δεν περναέι καλά καλά μισός μήνας και να την πάλι η Μαρία στην ενορία της γειτονιάς της για εξομολόγηση.
-Πάτερ, δεν αξίζω να ανήκω στο ποίμνιο Του. Ο Κύριος με συγχώρεσε 2 φόρες και εγώ η αμαρτωλή δεν μπορώ να αντισταθώ μπροστά τα κάλη του Τάκη!
-Μαρία ο Κύριος είναι πάντα μαζί μας. Πες μου τέκνον μου τι έγινε αυτή τη φορά;
-Περίμενα ανυπόμονα τον Τάκη να βγει από το μπάνιο και τον άφησα να μου τον βάλει λιγουλάκι 2-3 πόντους μόνο!
-Τέκνον μου ο Κύριος μαζί σου.....Δε χάνει χρόνο ο παπάς βγάζει το κομπιουτεράκι.....Τακ, τακ, τακ, υπολογίζει, τακ, τακ, τακ ξαναυπολογίζει ,σκέφτεται και λέει:
-Μμμμ, 2-3 πόντους είπες; Λοιπόν Μαρία πηγαινε πες στον Τάκη να στον βάλει όλο γιατί μου βγαίνει δεκαδικός!!!