WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ FORUM ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ cu4orum@gmail.com

ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Εικονοθήκη
Τι αμαρτία έκανες κόρη μου; Empty
Ψηφοφορία
Κορυφαίοι συγγραφείς
Admin
Τι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_voting_barΤι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_voting_barΤι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_voting_bar 
Καπτεν Χουκ
Τι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_voting_barΤι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_voting_barΤι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_voting_bar 
Domino99
olympic
RSFHELLAS
GREEN
andreas
Nikos
mikekick
snoopy

Τι αμαρτία έκανες κόρη μου;

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1170
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
Τόπος : OLYMPIC VILLAGE

Τι αμαρτία έκανες κόρη μου; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τι αμαρτία έκανες κόρη μου;   Τι αμαρτία έκανες κόρη μου; Icon_minitimeΤρι Μάης 04, 2010 3:18 pm

Ήταν μία γυναίκα και πήγαινε για να εξομολογηθεί κάθε φορά που την πηδούσε ο γκόμενος. Χρόνια αυτή η δουλειά. Την τελευταία φορά της λέει ο παπάς:

- Κόρη μου, εγώ γέρασα. Θα σε εξομολογεί πλέον ο νέος παπάς που ήρθε.

Πάει στον νέο παπά και την ρωτά:

- Τι αμαρτία έκανες κόρη μου;

- Να, άφησα τον Τάκη και με φίλησε.

- Αμαρτία, για να δω τι θα σου δώσω.

Ανοίγει το βιλιαράκι του, ψάχνει "φιλί" και λέει:

- Θα πεις 5 φορές το "Πάτερ ημών" και συγχωρεμένη να είσαι.

- Δεν τελείωσα πάτερ, μετά μου χούφτωσε το στήθος.

- Στήθος, στήθος..., λέει ο παπάς και ψάχνει στο βιβλίο του. Το βρήκα. Θα σου δώσω άλλες 10 φορές θα πεις το "Πάτερ ημών" και συγχωρεμένη να'σαι.

- Και πάλι δεν τελείωσα. Μετά με πή*ηξε.

- Για να δω τι θα σου δώσω και γι' αυτό. Πή*ημα...πή*ημα... Πώ, πω! 40 μέρες νηστεία και να ξανάρθεις.

- Υπάρχει και κάτι τελευταίο. Μετά του έκανα κι ένα τσ****ούκι.

- Τσ***ούκι....τσ***ούκι....δεν υπάρχει. Τίποτα συνώνυμο;

- Για δες π*πα.

- Τίποτα, ούτε αυτό το έχει. Αλλιώς;

- Δες πεοθηλασμός;

- Περίμενε λίγο, λέει στην γκόμενα, και πάει να ρωτήσει τον γέρο παπά:

- Αγιε πατέρα, έχω μια απορία. Τι να της δώσω για ένα τσ****κι;

- Δώσε 20 ευρώ, καλά είναι.

@@@@

Η Μαρία πηγαίνει για εξομολόγηση.......

-Ω Πάτερ μου, ντρέπομαι τόσο πολύ, η αμαρτωλή!

-Τέκνον μου, ενώπιον του Θεού δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεσαι. Ποια είναι η αμαρτία σου;

-Να πάτερ μου, λέει η Μαρία, προχτές το βράδυ μόλις βγήκε ο Τάκης από το ντους, κολάστηκα η αμαρτωλή και γύρισα το βλέμμα μου και τον είδα τελείως γυμνό!

-Κόρη μου, απαντάει ο πάτερ, ο Κύριος θα συγχώρέσει. Βγάζει ο παπάς ένα κομπιουτεράκι τακ, τακ τακ κανει μερικούς υπολογισμούς και της λέει:

-Τέκνον μου πρέπει να κάνεις 3 ημέρες νηστεία για να συγχωρεθεί η αμαρτία σου!!!

Φεύγει η Μαρία ανακουφισμένη και για 3 ημέρες νήστεψε όπως την πρόσταξε ο πάτερ.

10 ημέρες αργότερα βουρκωμένη και κατακόκκινη από ντροπή επιστρέφει για εξομολόγηση.....

-Πάτερ μου, ο διάβολος μπήκε πάλι μέσα μου! Δε ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά....να,εχτές το βράδυ ο Τάκης έκανε το μπάνιο του και μόλις βγήκε τον πλησίασα, του τράβηξα την πετσέτα και του τον χάιδεψα λιγο.

-ΩΩΩ τέκνον μου, αναφωνεί ο πάτερ! Ο Κύριος είναι μεγαλόψυχος και θα σε συγχωρέσει......Βγάζει πάλι ο παπάς το κομπουτεράκι, τακ, τακ, τακ, υπολογίζει και της λέει οτι αυτό το αμάρτημα αντιστοιχεί σε 8 ημέρες νηστεία.

Δεν περναέι καλά καλά μισός μήνας και να την πάλι η Μαρία στην ενορία της γειτονιάς της για εξομολόγηση.

-Πάτερ, δεν αξίζω να ανήκω στο ποίμνιο Του. Ο Κύριος με συγχώρεσε 2 φόρες και εγώ η αμαρτωλή δεν μπορώ να αντισταθώ μπροστά τα κάλη του Τάκη!

-Μαρία ο Κύριος είναι πάντα μαζί μας. Πες μου τέκνον μου τι έγινε αυτή τη φορά;

-Περίμενα ανυπόμονα τον Τάκη να βγει από το μπάνιο και τον άφησα να μου τον βάλει λιγουλάκι 2-3 πόντους μόνο!

-Τέκνον μου ο Κύριος μαζί σου.....Δε χάνει χρόνο ο παπάς βγάζει το κομπιουτεράκι.....Τακ, τακ, τακ, υπολογίζει, τακ, τακ, τακ ξαναυπολογίζει ,σκέφτεται και λέει:

-Μμμμ, 2-3 πόντους είπες; Λοιπόν Μαρία πηγαινε πες στον Τάκη να στον βάλει όλο γιατί μου βγαίνει δεκαδικός!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://olympicvillage.webmmorpg.net

Τι αμαρτία έκανες κόρη μου;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τι λέει η ξανθιά μητέρα στην ξανθιά κόρη της

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΦΩΤΟ.+ :: HUMOR-JOKES-
Μετάβαση σε: