WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ FORUM ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ cu4orum@gmail.com

ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Εικονοθήκη
Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Empty
Ψηφοφορία
Κορυφαίοι συγγραφείς
Admin
Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_voting_barΗ Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_voting_barΗ Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_voting_bar 
Καπτεν Χουκ
Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_voting_barΗ Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_voting_barΗ Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_voting_bar 
Domino99
olympic
RSFHELLAS
GREEN
andreas
Nikos
mikekick
snoopy

Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1170
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
Τόπος : OLYMPIC VILLAGE

Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε   Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε Icon_minitimeΤετ Απρ 21, 2010 3:56 am

Γιατρέ μου, πιστεύω πως η γυναίκα μου έχει κουφαθεί! Αλλά επειδή δεν της αρέσει να πηγαίνει στους γιατρούς, ήρθα εδώ μόνος μου για να σας πω το πρόβλημά της.
- Κοίτα, αν δε θέλει να έρθει εδώ για να την εξετάσω, μπορείς να κάνεις ένα απλό τεστ για να σιγουρευτούμε. Θα σταθείς πίσω της, αρκετά μακριά της και θα τη ρωτήσεις κάτι. Αν δεν απαντήσει, θα πλησιάσεις ένα βήμα και θα ξαναρωτήσεις. Θα συνεχίσεις έτσι μέχρι ώτου σε ακούσει και μετά θα έρθεις να μου πεις από τί απόσταση σε άκουσε.
Ο κύριος επιστρέφει σπίτι, μπαίνει μέσα και βλέπει τη γυναίκα του να μαγειρεύει στην κουζίνα.
- Αγάπη μου, τί έχουμε για φαγητό;
Δεν ακούει τίποτε οπότε πλησιάζει και ξαναρωτάει. Τίποτε. Συνεχίζει να πλησιάζει και να ρωτάει ώσπου φτάνει ένα βήμα πίσω της.
- Αγάπη μου, τι έχουμε για φαγητό;
Και η γυναίκα του απαντάει:
- Για ενδέκατη φορά σου λέω… γιουβαρλάκια!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://olympicvillage.webmmorpg.net

Η Γυναίκα Μου Κουφάθηκε
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΓΥΝΑΙΚΑ + ΟΔΗΓΟΣ
» ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ
» Πως μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει 12 άντρες ταυτόχρονα...ΧΧΧ
» Η γυναίκα στο σύζυγο
» ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΦΩΤΟ.+ :: HUMOR-JOKES-
Μετάβαση σε: