WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ FORUM ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ cu4orum@gmail.com

ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Εικονοθήκη
Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Empty
Ψηφοφορία
Κορυφαίοι συγγραφείς
Admin
Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_voting_barΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_voting_barΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_voting_bar 
Καπτεν Χουκ
Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_voting_barΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_voting_barΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_voting_bar 
Domino99
olympic
RSFHELLAS
GREEN
andreas
Nikos
mikekick
snoopy

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1170
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
Τόπος : OLYMPIC VILLAGE

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ   Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Icon_minitimeΣαβ Φεβ 27, 2010 5:52 pm

Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης. Άρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός:

- Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε;

- Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη μας ακούσουν.

- Άκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω. Αν όμως σ' αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Μ' αυτό τον τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.

Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα:

- Μουουουου.... μουουουου..... μουουου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια...[b]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://olympicvillage.webmmorpg.net

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Σκοτεινά Δεν Είναι Εδώ;
» ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΗ
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ?
» Τί είναι κόμμα;
» Τί είναι η αγάπη...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΦΩΤΟ.+ :: HUMOR-JOKES-
Μετάβαση σε: