WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
WELLCOME TO C U 4 THE NEW TYPE OF INTERNET FORUM
TO HAVE MORE RIGHTS AND NO ADV. CONTACT ADMINISTRATOR AT sw1hez1@gmail.com

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ FORUM
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ sw1hez1@gmail.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ FORUM ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ cu4orum@gmail.com

ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Εικονοθήκη
Ο λαγός κι ο βόας Empty
Ψηφοφορία
Κορυφαίοι συγγραφείς
Admin
Ο λαγός κι ο βόας Icon_voting_barΟ λαγός κι ο βόας Icon_voting_barΟ λαγός κι ο βόας Icon_voting_bar 
Καπτεν Χουκ
Ο λαγός κι ο βόας Icon_voting_barΟ λαγός κι ο βόας Icon_voting_barΟ λαγός κι ο βόας Icon_voting_bar 
Domino99
olympic
RSFHELLAS
GREEN
andreas
Nikos
mikekick
snoopy

Ο λαγός κι ο βόας

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1170
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
Τόπος : OLYMPIC VILLAGE

Ο λαγός κι ο βόας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ο λαγός κι ο βόας   Ο λαγός κι ο βόας Icon_minitimeΔευ Μαρ 08, 2010 6:55 am

Ήταν ο λαγός στην ζούγκλα ο οποίος κάθε μέρα πήγαινε στο μπουρδέλο και γαμούσε όποιο ζώο δούλευε. Έτσι όπως ήταν φυσικό μετά από κάποιο καιρό είχε πάει με όλα τα ζώα τα οποία είχαν περάσει από το μπουρδέλο. Πήγαινε λοιπόν, κάθε μέρα και ρωτούσε την τσατσά την ελεφάντινα αν έχει έρθει καμιά καινούρια αλλά η ελεφάντινα του έλεγε ότι τις είχε πάρει όλες και πως θα έπρεπε να περιμένει λίγο καιρό ακόμη.

Έτσι οι μέρες περνούσαν ώσπου έφτασε νέο αίμα στο μπουρδέλο. Το μαθαίνει ο λαγός αυτό κι αμέσως τρέχει στο μπουρδέλο. Ρωτάει και την τσατσά την ελεφάντινα αν όντως ισχύει κι αφού επιβεβαιωθεί μαθαίνει πως η καινούργια είναι βόας. Έτσι χωρίς να καθυστέρει τρέχει στο δωμάτιο και βλέπει τον βόα.
Κοιτάζονται για λίγη ώρα κι ο βόας σκέφτεται: "Πελάτης είναι τώρα ή το φαί μου;". Αφού το σκέφτεται για λίγη ώρα λέει: "Μάλλον το φαί μου είναι γιατί δεν με ειδοποίησαν πως θα έρθει πελάτης!" Και κάνοντας μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει τον λαγό και τον καταπίνει αμέσως.

Η τσατσά η οποία κατάλαβε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί τρέχει στο δωμάτιο και φωνάζει στον βόα: "Φτύστον πελάτης είναι!". Μόλις το ακούει ο βόας φτύνει τον λαγό και έτσι όπως βγαίνει ο λαγός, λίγο ζαλισμένος λέει: "Εχω γαμήσει κι έχω γαμήσει αλλά τέτοιο τσιμπούκι πρώτη φορά μου κάνουν".
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://olympicvillage.webmmorpg.net

Ο λαγός κι ο βόας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΦΩΤΟ.+ :: HUMOR-JOKES-
Μετάβαση σε: